Sculpturen en juwelen.

Dualiteit is onlosmakelijk van ons bestaan. De strijd tussen goed en kwaad, donker en licht,  positief of negatief … het gaat verder dan de twee uitersten, wat is het gemeenschappelijke noemer van beide kanten? Het is een ode aan de keuze. De sculpturen van Raf Verjans boezemt jouw keuze. De waarom, hoe en wat zijn omarmt in de keuze van materialen en de inhoud die de commune onderwerp is tussen de artiest en de bezitter. De keuze is aan jou.


Kleinsculpturen zijn klein in omvang groots in inhoud. De tijdloze dualiteit die we als mens in de moderne wereld beogen.  Als visionaire verwerkt Raf Verjans deze filosofie reeds  al meer dan een halve eeuw in zijn kleinsculpturen. Herken je jezelf in de visie van homoïden, dualiteit en de 4de dimensie, …ontketen zelf de waarde van een dergelijk werk.

Een relatie is van universeel belang, het is een waarheid die niet persé waarneembaar hoeft te zijn, en toch als evidentie wordt aangenomen. Concept Raf Verjans creëert unieke en artistieke relatiegeschenken voor het gemeenschappelijk goed.

Ze zijn een medium om uw personeel, partner of klant te bedanken voor hun trouwheid, hun vertrouwen of prestaties. Een beloning of reminder die aanslaat op het hart. Het is niet zo maar een geschenk, het is een waardevolle filosofie, tastbaar in de handen van de betreffende persoon. Wil je de relatiegeschenken echter van naderbij ervaren, kan je dit doen in Kortessem, Tongeren of Hasselt (zie verkoopadressen) of in de webshop.

 

Beeldhouwwerken

Duurzaamheid is een hedendaags begrip geworden. Het evenaart de denk- en werkwijze van Raf Verjans. In zijn beeldhouwwerken verwerkt hij duurzame materialen zoals brons en andere edelmetalen. Dit geeft zijn beeldende kunst een sterke meerwaarde. Hij experimenteert ook met beton, zand en water.  Met de intentie om de universele menselijke vormen in teken van de mens, de eeuwigheid en de dualiteit te versmelten. Kijk eens in de spiegel … wat zie je … kijk naar de silhouette, de inhoud, het contrast, maar ook de dualiteit van beide entiteiten.

Dit ben jij, dit zijn wij.
Dit is Raf Verjans.