Collectie met een betekenis.

Een unieke juwelencollectie die een universele boodschap aan een individu uitdraagt.
Creaties met een uniek verhaal vereeuwigd met een extra dimensie.
Ben jij ook een individu met een uniek verhaal?

“Een juweel is een erfstuk voor het leven, maar vertegenwoordigt ook een betekenis, gebeurtenis of verhaal.”

Raf Verjans

FACE COLLECTION

Een juweel is zo mooi als de emotie die je er aan koppelt. In de FACE-collection koestert de kunstenaar je gevoel door zijn visie voort te zetten via een indruk van een gezicht. Deze collectie draagt de betekenis die de bezitter in haar legt. Zo wordt jouw juweel, de drager van je eigen emotie.

Een vervolmaking van jou als individu.

 

TRACE COLLECTION

Je weet waar je naartoe gaat, als je weet van waar je komt. Of niet? De TRACE-collection symboliseert “de weg naar …”, met de sporen die het achterlaat. De drager geeft zijn persoonlijke boodschap door in positieve of negatieve zin. De evolutie die je ondergaat in een persoonlijk bezit, een levenskompas die je eigenheid versterkt.

 

HOMOÏD COLLECTION

Een juweel vereeuwigt een verhaal. 

De HOMOÏD-collection versterkt het verhaal van de drager en vereeuwigt dit, de gefragmenteerde menselijke verschijning in de juwelen maakt eeuwig deel uit van jouw verhaal.

SHADOW
DREAM

ESCAPE COLLECTION

Een juweel is een erfstuk voor het leven, en vertegenwoordigt een betekenis, gebeurtenis of verhaal. Soms negatief geladen, soms positief.

Een ontsnapping aan deze betekenis is de rode draad binnen de ESCAPE-collection. Het ontvluchten van een betekenis of een zoektocht ernaar.

Welke zijn jouw momenten van veiligheid en geborgenheid?