SIT 2 ME – Zit bij mij…

Een heel nieuw kunst’ZIT’project is een feit. Interessant, intrigerend, innemend zitten om je verhaal kwijt te geraken. Sociaal, poëtisch en ontroerend, … in de lijn van de filosofie van RAF VERJANS.

Het kunstwerk geeft en heeft een meerwaarde met enkele betekenissen en dit in dualistische gedachte van de kunstenaar.

Als kunstwerk geeft het zijn monumentale karakter weer door de elegante vorm van de zithoek.(deel 1).

Als symboliek geeft deze kunstzinnige zitbank met een intieme vorm van de zithoek (deel 1) een meerwaarde door zijn silhouet, typisch RAF VERJANS, en de 2zit maakt het bij deel 2 een gezellig samenzitten, zij aan zij.

Als poëtische invulling wordt er op de rug van de zithoek een ‘elfje,’ een boodschap in 11 woorden aangebracht. Dit gedicht is speciaal en uniek gecreëerd voor de opdrachtgever of project. Dat maakt dat deze zit’kunst’bank een extra meerwaarde kan geven aan een project voor gemeentes of steden.

 

Het kan als maatschappelijk doel aangewend worden, bijv. voor een kunstproject met als thema poëzie in de stad.  Andere ideeën zijn ook mogelijk en bespreekbaar.

Men kan deze zit’kunst’bank in verschillende posities plaatsen in uw tuin of in een park. In zijn functionaliteit is de zitbank een ontmoeting van 2 of meerdere mensen waar ze hun gedachte kunnen uitwisselen.

Deze universele zitbank bestaande uit 2 delen is vervaardigd uit volwaardig beton en heeft een stevige grondbasis en dus gemakkelijk te plaatsen zonder extra fundering.

 

Interesse voor dit kunstwerk ‘SIT 2 ME’ mail dan naar concept@RAFVERJANS.eu

Of bel ons op nummer 0495 301992