C O N C E P T

SAMENWERKEN

“Zeg me welk juweel je draagt en ik zeg je wie je bent.” (RV)

Het concept Raf Verjans beademt de quote reeds 60 jaar.  We zijn allemaal juwelen van  mensen,  verschillend van elkaar en toch weer niet. “Uniek zijn” heeft te maken met inhoud in het verleden, in het nu, de toekomst en nadien. De dualiteit van het eigen zijn, is de rode draad bij Raf Verjans.

1
Ben jij op zoek om uniek te zijn, lees verder … 

I
Ben je al uniek en kent de dualiteit geen geheimen, klik verder … 

ONTDEK HET ATELIER

 

The art of making art, is putting it together … (SS)

conceptRAFVERJANS (©RV) is een samen-werking tussen Raf Verjans en zijn dochter Nadja Verjans, het is een totaalbeleving van de kunst van Raf Verjans. Het atelier is door heen zijn leven, omgetoverd tot een oord ter inspiratie waar alle aspecten van zijn filosofie en kunstenaarschap tot uiting komen. De sfeervolle werkruimtes bevatten de experimenten, onafgewerkte projecten en testen. Het schept een beeld van Raf Verjans zijn evolutie als kunstenaar.

I
Wil je meer weten en vind je het niet op Wikipedia, lees verder…

I
Geef mij maar de collecties, klik hier …

… Concept Raf Verjans is een beleving die in het teken staat van het “mens zijn”, de homoïden in al zijn tegenstrijdigheden en eenvoud. Het cijfer 11 is de ideale belichaming van zijn visie over de essentie van het leven en verder. Wat je al meer dan een halve eeuw kan ervaren in al zijn creaties; van juwelen tot schetsen, van manuscripten tot tekeningen, …

I
Wil je verder geïnspireerd worden door de dualiteitsvisie, klik 11 keer op het cijfer 11.

I
Hou je het graag gemakkelijk?
1 keer klikken op het cijfer 11 is ook ok.

… Leven in het nu, zorgeloos en in alle rust tot zichzelf komen, is de sfeer die je ervaart in het atelier. Het ademt de samenwerking door de generatie heen. Zowel met andere designers en bedrijven en vooral met Nadja Verjans.

Concept Raf Verjans beheert het erfgoed van bestaande en nieuwe kunstwerken, verzamelstukken en zoeken steeds kunstenaars die de ambacht, concepten en originaliteit van de kunstenaar Raf Verjans eren. Het borgt de visie in de uitwerking en presentatie van nieuwe collecties, …

I
Klik hier voor de volledige collecties.

I
Ik ben overtuigd, waar is mijn winkelwagen

collectieFACE

Een juweel is zo mooi als de emotie die je er aan koppelt.

In de FACE-collection koestert de kunstenaar je gevoel door zijn visie voor te zetten via een indruk van een gezicht. Het draagt de betekenis die de bezitter in haar legt, zo wordt uw juweel een verpersoonlijking van de drager van uw eigen emotie.

Een vervolmaking van jou als individu.

DUO-collectie

Een juweel vereeuwigt een verhaal.

De HOMOÏDE-collectie versterkt het verhaal van de drager en vereeuwigt dit, de gefragmenteerde menselijke verschijning in de juwelen maakt eeuwig deel uit van jouw verhaal.

collectieFACE

Een juweel is zo mooi als de emotie die je er aan koppelt.

In de FACE-collection koestert de kunstenaar je gevoel door zijn visie voor te zetten via een indruk van een gezicht. De FACE-collection draagt de betekenis die de bezitter in haar legt, zo wordt uw FACE-juweel de drager van uw eigen emotie.

Een vervolmaking van jou als individu.

DUO-collectie

Een juweel vereeuwigt een verhaal.

De HOMOÏDE-collectie versterkt het verhaal van de drager en vereeuwigt dit, de gefragmenteerde menselijke verschijning in de juwelen maakt eeuwig deel uit van jouw verhaal.