The Book of Duality

Het boek van de Dualiteit.

‘The Book of Duality’ vormt de ruggengraat van wat een ‘oeuvre’ genoemd wordt. De rode draad die doorheen 60 jaar kunstenaarschap van Raf Verjans loopt. Alles begint en eindigt bij een kribbel, schets of tekening en vormt een ongelofelijk inzicht in de ontwikkeling van een kunstenaar.

Raf Verjans is een ongelooflijk multitalent die zich gedurende meer dan 60 jaar nationale en internationale bekendheid ontplooid heeft tot een groots edelsmid en juweel-kunstenaar. Zijn schetsen en tekeningen die voorzichtig en in samenspraak met Raf Verjans zelf voor dit boek geselecteerd werden vormen een beeldende reflectie op zijn kunstenaarschap.

In dit boek zal de lezer meer vinden dan enkel beelden. Hij of zij zal op een eerlijke en onthullende manier een creatief proces vinden waarbij invloeden, ideeën, pogingen, mislukkingen en successen inherent deel uitmaken van de ontwikkeling van een kunstenaar.

Er zijn 2 versies te verkrijgen; een reguliere versie en een genummerde versie met 2 zilveren juwelen, speciaal voor zijn 60 jaar kunstenaarschap ontworpen,  een gelimiteerd reeks op 200 exemplaren.

info over ‘The Book of Duality’

DUO pendants (Limited Edition)
( Artist Edition ) • The Book Of Duality
( Artist Edition ) • The Book Of Duality