“Pronk met een juweel zoals DISCOVERY, want het juweel dat je draagt vertelt wie je bent,
zo zei Raf Verjans het altijd. ”

Raf Verjans

Levendige collectie met een jeudig spirit.

Over generaties heen worden de juwelen van Raf Verjans gedragen en gekoesterd.
Grootouders geven hun liefde voor zijn kunst door aan kinderen en kleinkinderen,
waardoor deze stukken een waardevolle en emotionele betekenis krijgen.

MYSELF COLLECTION

Jezelf heruitvinden doe je het best met een ring als ‘Introspectie’ rond je vinger. Wees je bewust van het zilveren juweel dat een mens symboliseert binnenin een omhulsel en denk na over wie jij echt bent.

Doe aan zelfreflectie en kijk welke persoon er diep verscholen zit in je lichaam. Laat ‘Introspectie’ je inspireren om je van jezelf bewust te worden.  >>>

 

 

OPEN MIND COLLECTION

Sta open voor verandering en kijk verder dan je comfortzone. Wees receptief en laat je inspireren door een ring als ‘Open-minded’, waarvan de naam zelf al symboliseert waar het juweel voor staat.

De ring sluit niet volledig en laat een ruimte open. In die open ruimte kan alles gebeuren en kan alles veranderen. Het toont aan dat er altijd ruimte is voor creativiteit en nieuwsgierigheid.  > > >

 

SOUL COLLECTION

Hebben we maar één persoonlijkheid of meerdere persoonlijkheden? Of hebben we maar één echte ziel die nooit veranderd kan worden? Het juweel ‘Soul-expressions’ symboliseert de verschillende delen die een mens tot een persoon maakt.

Het staat voor alle verschillende karaktereigenschappen die ons maken tot wie we zijn, maar ook onze passies en hobby’s die ons toelaten in alle vrijheid te kunnen zijn wie we zijn. > > >

SHADOW
DREAM

BETER ME COLLECTION

Het kan ook symbool staan voor de vele transformaties die we als mens doormaken. Doorheen ons leven doen we veel ervaringen op die ons kunnen veranderen. De expressie van je ziel wordt gaandeweg belangrijker en belangrijker.

Levenservaringen vormen ons. Karaktereigenschappen zullen altijd hetzelfde blijven, maar worden steeds authentieker wanneer we onszelf steeds beter leren kennen.