Zij nodigen uit tot aanrakingen, van intens voelen, het koesteren van het krijgen en geven en te bewaren wat echt waardevol is. Verbinden-ontbinden, insluiten-ontsluiten, delen, yin-yang… Geven en nemen. Delen of opsplitsen.

concept Raf Verjans

Zij nodigen uit.

Handen zijn waardevolle lichaamsdelen, je kan iemand een hand toesteken, verwelkomen, iemand helpen. Een aanraking om te verbinden, te communiceren. Bij ieder contact, iedere ontmoeting zie je de schoonheid, de warmte van een persoon. Je ontsluit of onthult iemand bij een simpele manipulatie.

En toch ervaren we ook de pijn, de bezorgdheid van iemand. Want bij ‘het mens zijn’ in dit kleine leven hoort ook ongemak, belemmering, afscheid nemen alsook liefde, tederheid en geborgenheid…  Deze mini-sculpturen conserveren deze emoties of herinneringen.  Of je deelt ze met je naaste

Meer Hand Palm
Objecten in onze shop

Ze halen herinneringen op

 

Raf Verjans zijn ‘Handpalm Objecten’ zijn hiervoor gemaakt. Vanuit je handen voel je de intensiteit om te verbinden en zoals in je handpalm verzamel je deze energie.

Bewaar en koester deze kleine dingen des levens in de Handpalm Object van de kunstenaar.

 

Hier raakt men de essentie. Een gevoel van krijgen en geven – een visie die Raf Verjans de dualiteit noemt. Hij brengt je graag mee in de wondere wereld van aanraking, van intens voelen, het koesteren van het krijgen en geven en te bewaren wat echt waardevol is.