Een totaalbeleving van de visie van RAF VERJANS is een feit.

conceptRAFVERJANS omsluit de hele filosofie van beeldend kunstenaar RAF VERJANS, en giet dit in een allesomvattend geheel waar het getal 11 een belangrijke rol inneemt. De 11 staat voor meesterschap, dualiteit en een oneindige bron van inspiratie.

conceptRAFVERJANS presenteert de verzameling van al zijn creaties, schetsen, manuscripten, werktekeningen, teksten, muziekstukken die als één verhaal worden gebracht. Deze unieke verzameling wordt een engagement en sleept je mee door de wereld van de kunst, cultuur, muziek, literatuur, tot zelfs het domein van de gastronomie en toerisme.

Bij de creaties van sculpturen, beeldhouwwerken en juwelen, in goud, zilver, brons is er maar één blijvend merknaam; RAF VERJANS.

We organiseren educatieve rondleidingen en geven workshops – uitgewerkt per thema – waarbij dualiteit en filosofie als zintuiglijke elementen op u afkomen. conceptRAFVERJANS geeft ook kinderen en jongeren de kans om in de huid van de kunstenaar te kruipen. In het atelier maken zij op een speelse manier kennis met de dualiteitsvisie en de vierde dimensie van RAF VERJANS.

In samenwerking met culturele partners heeft conceptRAFVERJANS een unieke beeldenroute uitgestippeld. De route loodst u naar alle belangrijke locaties van RAF VERJANS en het historisch hart van Tongeren en straks ook in andere steden. Onderweg ontdekt u dat het lot en de ziel van de kunstenaar en de stad sterker verweven zijn dan bij de eerste oogopslag lijkt.

Er is ook een beeldenroute die u een totaalbeeld geeft van het monument T2000-project. Verder ziet u de wisselwerking tussen het heden en het verleden in de stad, en de interpretatie van RAF VERJANS hierop.

Wilt u de dualiteitsvisie van RAF VERJANS in haar totaliteit ervaren? Schrijf u dan in voor een van de activiteiten. Neem een kijkje achter de schermen, luister naar het creatieve concept van RAF VERJANS en ontdek zijn meest gevarieerde kunstvormen. Elke activiteit is uniek, en staat in het teken van een specifiek thema of een onvergetelijke ervaring.

De openatelierdagen ,waar je juwelen in goud en zilver, sculpturen, tekeningen,… van Raf Verjans vindt zijn er voor iedereen op het eerste weekend van de maand en is ook mogelijk te bezoeken op afspraak.